Γνωστοποιείται η πρόσληψη 4 Πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών, με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων ¨Άθλησης για Όλους¨ περιόδου 2020 – 2021.

Οπως αναφέρει το vimaonline, nικηφόρος ήταν ο δικαστικός αγώνας των παρατασιούχων Καθαριότητας του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης οι οποίοι είχαν προσφύγει στη δικαιοσύνη προκειμένου να παραμείνουν στην εργασία τους και να αναγνωριστεί η σχέση εργασίας τους ως "αορίστου χρόνου" αφού καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

H Δημοτική Συγκοινωνία του Δ. Ελληνικού - Αργυρούπολης ξεκινάει τα καθιερωμένα δρομολόγια της, στην Γραμμή 1 & 2, στις 7 Σεπτεμβρίου 2020.

Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και οι Εθελοντές Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στη 2η αποστολή παροχής βοήθειας στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας από τις φονικές πλημμύρες το Σάββατο 22/8/2020 & ώρα 09:00 π.μ.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα έξω από κατάστημα στην Αργυρούπολη. Ένας αστυνομικός απήγαγε έναν άνδρα και του απέσπασε 40.000 ευρώ!

O Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης δείχνοντας εμπράκτως την αλληλεγγύη του, πραγματοποίησε και δεύτερη αποστολή παροχής βοήθειας στους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στην Εύβοια.

Κρίσιμος είναι ο Σεπτέμβριος για την πορεία του μεγάλου έργου της ανάπλασης του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού - Αγίου Κοσμά.

Περισσότερα Άρθρα...