Ένα ακόμα ανοιχτό γήπεδο της πόλης αυτό στο σταθμό του Μετρό Αργυρούπολης παραδόθηκε στα παιδιά της γειτονιάς ανακαινισμένο με νέο δάπεδο, φωτισμό και περίφραξη που το ζητούσαν οι γονείς.

Tο "myKEPlive" είναι η νέα πλατφόρμα διαδικτυακής ενημέρωσης & εξυπηρέτησης για τη διεκπεραίωση συγκεκριμένου αιτήματός των δημοτών μέσω τηλεδιάσκεψης/ βιντεοκλήσης, με ραντεβού, από υπαλλήλους των ΚΕΠ για πολίτες και επιχειρήσεις.

Στόχος του myKEPlive είναι η εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση και η παροχή διοικητικής πληροφόρησης στους πολίτες, χωρίς τη φυσική μετάβαση των πολιτών στα ΚΕΠ.
Με την ψηφιακή πλατφόρμα αναβαθμίζεται και βελτιώνεται η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών από το κράτος με στόχο τη διαφάνεια και τη διευκόλυνση τους.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Περιλαμβάνει διοικητικές διαδικασίες και διοικητική ενημέρωση που διεκπεραιώνονται από υπαλλήλους των ΚΕΠ επιλέγοντας μια από τις παρακάτω θεματικές υπηρεσίες:
– Διοικητική πληροφόρηση και διεκπεραίωση αιτήσεων
– Υπηρεσίες για επιχειρήσεις
– Εξυπηρέτηση πολιτών με αναπηρία
– Εξυπηρέτηση από τον Δήμο σας

Στο myKEPlive μπορείτε να μπείτε από παρακάτω link και να ακολουθήσετε τις οδηγίες ταυτοποίησης χρήστη:
https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/ex-apostaseos-exuperetese-politon/exuperetese-me-telediaskepse-apo-kentro-exupereteses-politon-kep?fbclid=IwAR3BIhaOrDzJn0rr3c9wCA7g-dB7e7lupkmIwDEJK0M_jt9TLpXcksgOFiI

«Από εδώ, όπου απογειώνονταν αεροπλάνα, το έργο του Ελληνικού μπορεί να αποτελέσει το σύμβολο απογείωσης στην νέα εποχή για την χώρα μας» τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου, υποδεχόμενος τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στα εγκαίνια των έργων της αξιοποίησης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 και ώρα 08.30 π.μ. θα λάβει χώρα η τελετή έναρξης των εργασιών στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κάθε τόπος έχει την ιστορία του. Και η περιοχή του Ελληνικού δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Το Ελληνικό έχει «πλούσιο» και ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρελθόν ενώ, μετά την εκκίνηση των έργων ανάπλασης για τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου, το μέλλον του προμηνύεται λαμπρό.

Με την ευκαιρία της έναρξης των εργασιών στον Μητροπολιτικό Πόλο Ελληνικού-Αγ. Κοσμά, οι Δήμαρχοι Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου προέβησαν στην ακόλουθη κοινή δήλωση:

«Στην ουσία το Ελληνικό έχει αρχίσει ήδη, έστω κι αν τα πρώτα έργα δεν είναι …θορυβώδη. Επιπλέον, εδώ και αρκετούς μήνες έχουν ξεκινήσει οι μελέτες, ώστε να ξεκινήσουμε άμεσα με τα έργα υποδομών.

Περισσότερα Άρθρα...