kagia krithariotis

«Χλωμό» είναι το ενδεχόμενο να σώσουν τον γάμο τους η Βίκυ Καγιά και ο Νίκος Κριθαριώτης, που χώρισαν έπειτα από περίπου 2,5 χρόνια έγγαμου βίου και εξακολουθούν να περνούν το Καλοκαίρι χωριστά.

Το πάλαι ποτέ ζευγάρι φέρεται να είναι στα «μαχαίρια», με την μία πλευρά να κατηγορεί την άλλη για τις αιτίες που οδήγησαν στον χωρισμό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, η πλευρά του Νίκου Κριθαριώτη ρίχνει τις ευθύνες στο μοντέλο και πιστεύει ότι οι φίλοι της Βίκυς Καγιά της έβαλαν λόγια.

Μέσα στον Ιούλιο, το ζευγάρι έκανε κάποιες συναντήσεις σε ουδέτερο έδαφος και, συγκεκριμένα, στο σπίτι της αδερφής του επιχειρηματία. Ωστόσο, η δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους δεν φαίνεται να είναι κοντά: πληροφορίες αναφέρουν πως αυτές οι συναντήσεις δεν έφεραν θετικό αποτέλεσμα αλλά... ένταση και καβγάδες, κάνοντας το ζευγάρι να απομακρυνθεί εντελώς.

Αυτή την περίοδο, Βίκυ και Νίκος κάνουν προσπάθειες να βρουν την «χρυσή τομή» και το διαζύγιο να βγει συναινετικό, ωστόσο, κάθε φορά που επικοινωνούν καταλήγουν να τσακώνονται!

Όσο, πάντως, το μοντέλο περνά ζωή χαρισάμενη με τα φιλαράκια του στα ελληνικά νησιά, ο επιχειρηματίας έχει στο πλευρό του τους δικούς του ανθρώπους, ενώ οι φήμες που του «χρεώνουν» φλερτ με την Δούκισσα Νομικού δεν επιβεβαιώνονται.

barkoulis

Με οξύ πνευμονικό οίδημα νοσήλευεται ο Ανδρέας Μπάρκουλης στην εντατική.

Η σύζυγος του Μαρία Μπάρκουλη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook κι ενημέρωσε για τις σδύσκολες ώρες που περνάει ο μεγάλος ηθοποιός:

"Αγαπημένοι μου φίλοι… Ο Ανδρέας βρίσκεται στην εντατική μετά από οξύ πνευμονικό οίδημα… Ήθελα να το μάθετε από εμένα γιατί είστε ότι πιο σημαντικό στη ζωή μου μετά φυσικά την οικογένεια μου… Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ πολύ".

monica belutsi

Λάτρης του ήλιου και των ελληνικών υδάτων η Μόνικα Μπελούτσι, δεν θα μπορούσε να μην πραγματοποιήσει και φέτος ένα ταξίδι στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στην Πάρο.

Το αιώνιο θηλυκό βρίσκεται αυτές τις μέρες μαζί με τις κόρες της στις Κυκλάδες, όπου φιλοξενείται σε φιλικό σπίτι στην περιοχή του Μόλου και πιο συγκεκριμένα κοντά στην παραλία Τσουκαλιά.

Μάλιστα, όπως μαρτυρούν κάτοικοι της περιοχής, κυκλοφορεί στα σοκάκια απλή και χαμογελαστή. Στην τελευταία της νυχτερινή έξοδο στο νησί φορούσε ένα μάξι κοραλί φόρεμα, ενώ χαρακτηριστικό ήταν το κυνηγητό της από τους παπαράτσι, οι οποίοι τελικά κατάφεραν να την απαθανατίσουν.

 

sabanis giorgos

Ο Γιώργος Σαμπάνης, γέννημα-θρέμα της Αργυρούπολης Αττικής, γεννήθηκε στις 15 Μαΐου του 1983.

Μικρός ασχολήθηκε με τον στίβο (100 μέτρα), καταφέρνοντας να κατακτήσει πολλές διακρίσεις, ανάμεσά τους πολλά χρυσά μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα.Ηταν ο αθλητής που έκοψε τις κορδέλλες της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 της Αθήνας !

Παράλληλα, από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική. Την είσοδό του στη δισκογραφία την έκανε το 2007, ως συνθέτης του τραγουδιού  «Το Φιλί της ζωής» που ερμήνευσε η Έλενα Παπαρίζου για την ομώνυμη ταινία του Νίκου Ζαπατίνα.

Το 2008, λίγο μετά την κυκλοφορία του πρώτου του προσωπικού cd single με τίτλο «Κάπου αλλού», κυκλοφόρησε η πρώτη του ολοκληρωμένη προσωπική δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Χαράματα». Ακολούθησαν κι άλλες δουλειές που γνώρισαν ιδιαίτερη εμπορική επιτυχία, κατατάσσοντάς τον στους ταλαντούχους νέους καλλιτέχνες της εποχής.

Τα τραγούδια του υπογράφει μουσικά ο ίδιος, ενώ παράλληλα έχει γράψει τη μουσική τραγουδιών που έχουν ερμηνεύσει τραγουδιστές όπως ο Γιώργος Νταλάρας, ο Πασχάλης Τερζής, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Πέγκυ Ζήνα, ο Πάνος Κιάμος, ο Χρήστος Δάντης κ.ά.

Ο Χρυσός Δϊσκος θα απονεμηθεί στον Γιώργο Σαμπάνη, την Παρασκευή το βράδυ, 6-6-2013, στο παραλιακό κέντρο ΑΚΡΩΤΗΡΙ.

 

 

 

 

penelope cruz

Μόνο αγάπη για την Ελλάδα έβγαλε η σπουδαία ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Thema People. Τη δεχόμαστε και ανταποδίδουμε.

Δέκα χρόνια μετά το 'Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι', η Penelope Cruz δεν έχει ξεπεράσει την Ελλάδα και το δηλώνει περήφανα.

"Αγαπώ την Ελλάδα! Υπάρχουν πολλά νησιά που θα ήθελα να επισκεφθώ, στα οποία δεν έχω πάει ακόμη, αν και αγαπώ ιδιαίτερα την Κεφαλλονιά. Είναι υπέροχο μέρος, έχω αφήσει ένα κομμάτι μου εκεί", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Penelope συνέχισε αυτήν την έκρηξη φιλελληνισμού μιλώντας για τη λέξη 'ευχαριστώ' την οποία χαρακτηρίζει υπέροχη, ενώ υπόσχεται ότι δεν θα την ξεχάσει ποτέ.

Φυσικά, η ηθοποιός δεν παρέλειψε να σχολιάσει την κρίση που ταλαιπωρεί τόσο την Ελλάδα όσο και την πατρίδα της, Ισπανία, λέγοντας: "Είναι αδύνατο να μην επηρεαστείς ή να μην ανησυχήσεις! Αν έχεις ένα μυαλό που δουλεύει ή μια καρδιά που νοιάζεται και δεις το μέλλον των νέων ανθρώπων, είναι συνταρακτικό.

Χρειαζόμαστε πολύ χρόνο για να μιλήσουμε γι' αυτό το θέμα σε μία συνέντευξη. Είναι πολύ εύκολο να χειραγωγήσεις τον κόσμο με τις λέξεις και οι δικές μου λέξεις δεν είναι πιο σημαντικές από οποιουδήποτε άλλου ανθρώπου. Επίσης, νιώθω ότι έχω το δικαίωμα να εκφραστώ, γενικώς, όμως, προσέχω τι λέω για τόσο σημαντικά θέματα".

Φωτογραφια: Getty Images

mpoulas

Τα νέα για την κατάσταση υγείας του Σάκη Μπουλά δεν είναι καλά! Καθόλου καλά.... Ο Νάσος Γουμενίδης, μέσα από το Nassos blog μας δίνει τα άσχημα μαντάτα.

"Ο Σάκης Μπουλάς μέρα με τη μέρα δίνει μεγάλη μάχη με την κακιά αρρώστια. Οι τελευταίες αναφορές κάνουν λόγο για επιδείνωση. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η κατάσταση του τις τελευταίες ώρες χειροτέρεψε.

Μπορεί πριν απο λίγο καιρό να έκανε δημόσια εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο δίνοντας σε όλους μας την ελπίδα πως όλα είναι καλά και πώς θα τα καταφέρει...όμως η κακιά αρρώστια είναι πλέον πολύ επιθετική. Είναι πολύ δύσκολη η θέση μου. Δε θα γράψω τίποτε άλλο καθώς σέβομαι την μάχη του. Και πιστεύω ότι θα βγεί νικητής. Παρά το γεγονός ότι οι θαυμαστές του ρωτούν καθημερινά και υπάρχει εύλογο ενδιαφέρον...

Ένα θα πώ. Δύναμη και πίστη στον Θεό"

Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά για τον αγαπητό αυτόν ηθοποιό ...

xatzinikolaou star

Μια πολύ σημαντική συνεργασία ανακοίνωσε το Star Channel πριν από λίγο με το γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου. Συγκεκριμένα το δελτίο τύπoυ του καναλιού αναφέρει:

Στα πλαίσια της στρατηγικής του STAR CHANNEL για ενίσχυση του Ενημερωτικού του τομέα με στόχο την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση των τηλεθεατών του, ολοκλήρωσε συμφωνία συνεργασίας με την ΕΝΙΚΟΣ Α.Ε και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η συμφωνία περιλαμβάνει παροχή δημοσιογραφικών υπηρεσιών από την Ενικός Α.Ε προς το STAR CHANNEL στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων και επιμέλεια και παρουσίαση μίας εβδομαδιαίας εκπομπής από τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Περισσότερα Άρθρα...