tsopanelis

Eφυγε με τραγικό τρόπο από τη ζωή ο ηθοποιός Στρατής Τσοπανέλλης. Ο ηθοποιός που συμμετείχε σε μεγάλες επιτυχίες το τελευταίο διάστημα είχε εγκαταλείψει τον καλλιτεχνικό χώρο εργαζόταν ως οικοδόμος για να εξασφαλίσει τα προς το ζην. Ο θάνατος του συγκλόνισε τους συναδέλφους του αλλά και όλους όσοι των γνώριζαν.

Ο ηθοποιός είχε ένα τραγικό δυστύχημα στην οικοδομή που εργαζόταν τον έριξε στο κενό από μεγάλο ύψος. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αρκετές μέρες αλλά τελικά χθες υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

Ο Στρατςή Τσοπανέλλης είχε πρωταγωνιστήσει στην υπέροχη ταινία της Τόνιας Μαρκετάκη "¨Η τιμή της αγάπης" αλλά και της θρυλικής επίσης ταινίας της σειράς "Το Θέατρο της Δευτέρας", "Ματωμένος γάμος" καθώς και της ταινίας "Εν πλω".

Τελευταία του τηλεοπτική συμμετοχή στη σειρά του Antenna "Δρόμοι της πόλης: Ο τελευταίος μπάτσος".

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

agathona

Και έγινε τελικά και αυτό! Ένας ρεμπέτης θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 58ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας.

Οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης με το τραγούδι "Alcohol is free" κέρδισαν εύκολα τα υπόλοιπα τρία τραγούδια και φυσικά πανηγύρισαν και καταχειροκροτήθηκαν.

Το "Alcohol is free" (Το αλκοόλ είναι δωρεάν) θα διαγωνιστεί στον Δεύτερο Ημιτελικό της διοργάνωσης στις 16 Μαΐου στο Μάλμε. Στις 14 Μαΐου θα γίνει ο Πρώτος Ημιτελικός και στις 18 Μαΐου ο Τελικός.

Το "Alcohol is free" επιλέχτηκε κατόπιν ψηφοφορίας από το κοινό και την κριτική επιτροπή, η ψήφος των οποίων μέτρησε εξίσου (σε ποσοστό 50-50%). Το κοινό ψήφισε μέσω τηλεφωνημάτων (televoting) και γραπτών μηνυμάτων.

Η βραδιά του τελικού ήταν μία όμορφη βραδεία με χιούμορ Καπουτζίδη και μία Βανδή λίγο ντροπαλή!
Φυσικά όμως απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια για την παρουσίαση τους.

Η Demy, οι Vegas, η Ήβη Αδάμου, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Κώστας Μαρτάκης, οι Μέλισσες και η Ελένη Φουρέιρα υποδέχτηκαν στη σκηνή τον Dima Billan, τη Ruslana, τον Alexander Rybak, τη Marija Serifovic, ενώ το ρόλο των δημοσιογράφων πήραν για λίγο οι παρουσιαστές όταν βρέθηκαν στη σκηνή με τους καλεσμένους.

Την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έκανε η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Βίκυ Λέανδρος.

Πέρα από τις ζωντανές εμφανίσεις της Θωμαή Απέργη ("One last kiss"), των Alex Leon feat. Giorgina ("Angel") και της Αγγελικής Ηλιάδη ("Χίλιες και μία νύχτες") που διαγωνίστηκαν για το εισιτήριο του Μεγάλου Τελικού, στη σκηνή του Gazi Music Hall εμφανίστηκαν έξι νικητές της Εurovision σε ολοκαίνουργια ντουέτα με τους πιο δημοφιλείς νέους Έλληνες τραγουδιστές.

Η Demy, οι Vegas, η Ήβη Αδάμου, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Κώστας Μαρτάκης, οι Μέλισσες και η Ελένη Φουρέιρα υποδέχτηκαν στη σκηνή τον Dima Billan, τη Ruslana, τον Alexander Rybak και τη Marija Serifovic, ενώ σημαντική στιγμή του φετινού ελληνικού τελικού ήταν και το ντουέτο της Έλενας Παπαρίζου με τη Βίκυ Λέανδρος.

 

mpoulas

Μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις θα μείνει ο Σάκης Μπουλάς λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός καλλιτέχνης τελικά αποχώρησε από το νέο σχήμα με τους Γιάννη Ζουγανέλη, Μπάμπη Στόκα και Νίκο Ζιώγαλα, που θα ξεκινούσε τις εμφανίσεις του στην Ακτή Πειραιώς στις 22 Φεβρουαρίου.

Άνθρωποι από το επαγγελματικό του περιβάλλον οι οποίοι και θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους μιλάνε για «πολύ σοβαρό πρόβλημα» και για αυτό θα πρέπει να ξεκουραστεί.

Σημειώνεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορα που ο ηθοποιός και μουσικός περνάει περιπέτεια με την υγεία του. Στο παρελθόν είχε πάθει έμφραγμα και οι γιατροί τού είχαν συστήσει ξεκούραση.

News

Μια ελληνίδα είναι η 5η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη (φωτό)

Γεωργία Σάλπα, ετών 27. Επάγγελμα, celebrity. Πέρσι είχε ψηφισθεί ως η πέμπτη πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη για το 2012 από τους αναγνώστες του περιοδικού FHM, φέτος είναι πολύ κοντά στο φθάσει στην κορυφή και γίνει το απόλυτο sex idol στον κόσμο.

Η 27χρονη σταρ ελληνο-ιρλανδικής καταγωγής που έγινε διάσημη από τη συμμετοχή της στο Big Brother celebrity εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας του Μπρους Γουίλις, "Μια μέρα καλή για να πεθάνεις" με ένα σούπερ αποκαλυπτικό πορτοκαλί φόρεμα που άφηνε ακάλυπτο το στήθος της.

Και παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε συνηθίσει τη μελαχρινή σεξοβόμβα να κρύβει τα κάλη της, έδειξε να νιώθει αμηχανία μπροστά στις κάμερες και τους παπαράτσι. Μάλιστα οι φωτογραφίες δείχνουν την Τζόρτζια Σάλπα να προσπαθεί να κρύψει το μπούστο της που έβγαινε από το ντεκολτέ του φορέματός της.

Η σταρ φόρεσε ένα πορτοκαλί φόρεμα σε grecian στυλ και μαύρες peep toe γόβες με ροζ λεπτομέρειες.

 

faysbook

 

 

Το «Dancing with the stars 3» έριξε αυλαία ανακηρύσσοντας τον νικητή του. Το κύπελλο χορού κατάφερε και το σήκωσε η ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ο Ηλίας Βρεττός και η Ντορέττα Παπαδημητρίου μέχρι τελευταία στιγμή έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό χορεύοντας σαν επαγγελματίες χορευτές. Ποιος από τους δύο κατάφερε να κόψει την κορδέλα στον μαραθώνιο του χορού ρωτούσε η Ζέτα Μακρυπούλια παρατείνοντας την αγωνία τους.

Όταν η παρουσιάστρια ανακοίνωσε το όνομα της ηθοποιού εκείνη ούρλιαξε από χαρά και αγκάλιασε τον παρτενέρ της. 

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ηλία Βρεττό και Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν σκληρή. Και οι δυο παίχτες ήταν δυνατοί, αλλά κέρδισε ο καλύτερος, έτσι όπως γίνεται πάντα άλλωστε! Αυτή τη φορά λοιπόν ο κόσμος με την ψήφο του ανέδειξε την Ντορέττα ως μεγάλη νικήτρια του Dancing with the stars 3!

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν η εμφάνιση των αθλητών Ολυμπιονικών οι οποίοι στήριξαν το έργο του «Make a wish». O Μιχάλης Μουρούτσος (Χρυσός Ολυμπιονίκης Tae Kwon Do, Σύδνεϋ 2000), η Κλέλια Πανταζή και η Εύα Χριστοδούλου (Χάλκινες Ολυμπιονίκες Ρυθμικής Γυμναστικής, Σύδνεϋ 2000), η Βιργινία Κραβαριώτη και η Σοφία Παπαδοπούλου (Χάλκινες Ολυμπιονίκες ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ Πεκίνο 2008) και η Ευαγγελία Πλατανιώτη (Συγχρονισμένη Κολύμβηση, Λονδίνο 2012)! Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της χορογραφίας τους το κοινό, η κριτική επιτροπή και οι συμμετέχοντας σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκροτούσαν ασταμάτητα. Στη σκηνή του Dancing εμφανίστηκαν και οι ηθοποιοί της παράστασης «Θα σε πάρω να φύγουμε» λίγο πριν την πρεμιέρα τους στο θέατρο Batminton. Οι Γιώργος Καπουτζίδης, Aντώνης Λουδάρος, Τάνια Τρύπη, Μέμος Μπεγνή, Ελισάβετ Μουτάφη, Μιχάλης Μαρίνος υπό τις οδηγίες του Φωκά Ευαγγελινού παρουσίασαν ένα μικρό μέρος της μουσικοχορευτικής τους παράστασης!

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το μουσικοχορευτικό show του Ant1 πήγαν στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

 

ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 15 Οκτωβρίου του 1979. Έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης και έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με τον αθλητισμό.

Από 5 έως 22 ετών ασχολήθηκε με την ρυθμική γυμναστική και τον στίβο. Συμμετείχε σε Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ως μέλος της Ελληνικής Εθνικής ομάδας μέχρι το 2002.

Το 2000 παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής και ορθοφωνίας, αλλά και θεατρικά σεμινάρια.

Το 2002 πέρασε με επιτυχία στις εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και μπήκε στην Ανώτερη Δραματική Σχολή. Στην τηλεόραση έχει παίξει στις σειρές: Απαγορευμένη αγάπη, Λευκός Οίκος, Σχεδόν ποτέ, Κλείσε τα μάτια, Μπερδέματα, Βέρα στο δεξί. Στον κινηματογράφο έχει συμμετάσχει στην ταινία Η Λίζα και όλοι οι άλλοι και στη μικρού μήκους ταινία Αλμουκάν.

Το 2004 είχε ραδιοφωνική εκπομπή στον Virgin Radio Athens και στο 88FM. Μιλά Αγγλικά και Ιταλικά.

Όσο για το θέατρο έχει παίξει στο Σεσουάρ για δολοφόνους (2011) και Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης (2011) σε σκηνοθεσία Γ. Κακλέα.

Το 2012, η Ντορέττα παίζει στο έργο «Ο αφέντης Πούντιλα και ο Δούλος του ο Μάττι» του Μπέρτολτ Μπρεχτ στο Θέατρο Καρέζη.

Ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη με τον οποίο απέκτησε δύο γιους.

Το 2012 της γίνεται πρόταση να λάβει συμμετοχή στο “Dancing with the stars 3″, δεν λέει όχι, δέχεται αμέσως την πρόταση. Χωρίς να ξέρει τις δυνάμεις της στον χορό, τολμά να κάνει το ταξίδι του Dancing. Η σχέση της με τον χορό τα προηγούμενα χρόνια ήταν απούσα από την ζωή της, η εξέλιξή της μέσα στο παιχνίδι ήταν θεαματικά συγκλονιστική!

Σε κάθε live γινόταν και καλύτερη, την έβλεπες ότι το ζούσε, τα αρνητικά σχόλια των κριτών την πείσμωναν και αυτή πάσχιζε για το καλύτερο.

Κατάφερε με μεγάλη προσπάθεια και κόπο να ανέβει στην κορυφή τουν νικητή και να σηκώσει επάξια το έπαθλο του Dancing with the stars 3!

 

 

Στην Ελλάδα της κρίσης, παραμονές του Αγίου Βαλεντίνου, μπορεί κανείς να νιώσει ως τα έγκατα της ψυχής του, ένα βαθύτατο υπαρξιακό έλλειμμα και μια τάση εγκατάλειψης μιας ζωής απογυμνωμένης και στεγνής από το νόημα και το πάθος της συνύπαρξης, μεταξύ των ανθρώπων. Στην Ελλάδα της κρίσης, παραμονές του Αγίου Βαλεντίνου, μπορεί κανείς να νιώσει ως τα έγκατα της ψυχής του, ένα βαθύτατο υπαρξιακό έλλειμμα και μια τάση εγκατάλειψης μιας ζωής απογυμνωμένης και στεγνής από το νόημα και το πάθος της συνύπαρξης, μεταξύ των ανθρώπων.

Το αστείρευτο πάθος για τη ζωή, που έκανε ακόμη και τους Ελεύθερους Πολιορκημένους, μέσα από τη γραφή του εθνικού μας ποιητή, να λυγίσουν, όχι από την μακροχρόνια και συντριπτική απειλή του θανάτου των πολιορκητών, αλλά από την πανδαισία των χρωμάτων της ανοιξιάτικης αναγέννησης, καθώς αποκαλύπτονταν από μακριά, στα διψασμένα για έρωτα μάτια τους, έχει παύσει προ πολλού να συγκινεί την ανθρωπότητα.

Ο έρωτας για ζωή μετουσιώθηκε σε αυτοερωτική επένδυση, δια μέσου των αντικειμένων χρήσης και επίδειξης, τα οποία μπορούν συνοπτικά να κατονομαστούν με τη λέξη καλοζωία. Και τώρα που η τελευταία εξέπεσε στην ανάγκη για επιβίωση, σχεδόν τίποτα δεν μπορεί να μας χορηγήσει με την δημιουργική εκείνη δύναμη, που θα έδινε περιεχόμενο στον βίο μας.

Ακόμη και αυτή η εορτή του Αγίου Βαλεντίνου, δεν αποτελεί παρά ένα αντεστραμμένο είδωλο της ίδιας της αγαπητικής και ερωτικής σχέσης. Συνιστά άξονα αντικειμενοποίησης του έρωτα, δηλαδή επιβολής τυπικού ορισμού στο κατ΄εξοχήν, μη επιδεχόμενο κανενός είδους ορισμού, υποκειμενικό βίωμα. Ο σύγχρονος κόσμος είδε στη γιορτή αυτή, μια ευκαιρία περιοδικής (ανά έτος) εξιλέωσης, από την πορνογραφική διάσταση της ερωτικής σχέσης και εξύμνησης του ρομαντικού έρωτα, ο οποίος έγινε κυρίως ένα είδος φιλολογικής και ουτοπικής ενατένισης. Βέβαια ακόμη και εάν στην αρχή η γιορτή των ερωτευμένων διατηρούσε μια κάποια δροσιά και αξία, αυτή ατόνησε και εκμαυλίστηκε, τόσο από την ρουτίνα της τυπικής ημερολογιακής και τελεστικής της σήμανσης, όσο και από την εμπορική της εκμετάλλευση. 

Αλοίμονο σε αυτούς που αφήνονται να μυηθούν στον έρωτα, μέσα από το πάρε-δώσε των διαφόρων μπιχλιμπιδιών σε σχήμα καρδιάς ή στα επιφανειακά λόγια ενός προκατασκευασμένου και συμβατικού λυρισμού, που κάθε τέτοιες μέρες κάνουν την εμφάνισή τους
Αλοίμονο σε αυτούς που αφήνονται να μυηθούν στον έρωτα, μέσα από το πάρε-δώσε των διαφόρων μπιχλιμπιδιών σε σχήμα καρδιάς ή στα επιφανειακά λόγια ενός προκατασκευασμένου και συμβατικού λυρισμού, που κάθε τέτοιες μέρες κάνουν την εμφάνισή τους. Η αλήθεια της ερωτικής σχέσης δεν μπορεί να αποτυπωθεί, παρά με τις ελεύθερες μεταφορές της μυθολογικής σκέψης και δεν μπορεί να υπάρξει, παρά μέσα από την καθημερινή μάχη με ότι τείνει να κάνει τη ζωή μας ανέραστη συλλογικά και ατομικά.
 
Ο ανέραστος άνθρωπος είναι ανίκανος να κοινωνήσει το Είναι του, να το συμφύρει ουσιαστικώς με τους άλλους και τη φύση, είναι επίσης ανάλγητος κοινωνικά, ουδέτερος και υπάκουος στον εξουσιαστικό ετεροκαθορισμό, δίχως καμιά διάθεση να διακινδυνεύσει την περδικούλα του για το οτιδήποτε, είναι ένας άνθρωπος φοβισμένος από τον θάνατο και γι΄αυτό ανελεύθερος. Η εξάλειψη της ερωτικής διάστασης, είναι ίσως το πιο απελπιστικό προανάκρουσμα για τα μελλούμενα. Ζωή χωρίς πάθος και έρωτα είναι μια κούφια, μια νεκρή ζωή, χειρότερη και από τον ίδιο τον θάνατο! Ας μου επιτραπεί να κλείσω με λίγους στίχους του Διονύσιου Σολωμού από τους ελεύθερους πολιορκημένους…..

"Έστησ’ ο Έρωτας χορό με τον ξανθόν Απρίλη,
Κι’ η φύσις ηύρε την καλή και τη γλυκιά της ώρα,
Και μες στη σκιά που φούντωσε και κλει δροσιές και μόσχους
Ανάκουστος κιλαϊδισμός και λιποθυμισμένος
".

Σωτ. Αμάραντου

eurovision 2013 ellada trag

Πριν από λίγη ώρα ακούσαμε για πρώτη φορά τα τέσσερα υποψήφια Ελληνικά τραγούδια, όπου ένα εξ αυτών θα μας εκπροσωπήσει στον μουσικό διαγωνισμό, Eurovision!

Mετά την αναβολή της παρουσίασης των υποψηφίων τραγουδιών για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, λόγω απεργίας στην ΕΡΤ, τα τέσσερα τραγούδια που διεκδικούν την εκπροσώπηση της χώρας σήμερα ακούστηκαν! Η παρουσίαση των τραγουδιών έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο και την εκδήλωση παρουσίασε η Μαίρη Συνατσάκη!

Τα τραγούδια είναι τα ακόλουθα:


-Θωμαή Απέργη "One Last Kiss" από την Panik Records
-Alex Leon feat - Giorgina "Angel" από την Panik Records
-Aγγελική Ηλιάδη "Χίλιες Και Μία Νύχτες" από την Platinum Records
-Κoza Mostra & Αγάθωνας Ιακωβίδης "Alcohol Is Free" από την Platinum Records

Να αναφέρουμε ότι τις 18 Φεβρουαρίου, στον ελληνικό τελικό της Eurovision, θα επιλέξουμε το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Σουηδία. Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στο «Gazi Music Hall» και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤ1.

Ακούστε τα τραγούδια και επιλέξτε ποιο θέλετε να μας εκπροσωπήσει στην Eurovision!

 

 

 

 

Περισσότερα Άρθρα...