aggelidis moto trox

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή του μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε τα ξημερώματα της Κυριακής δίνει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδη. Έπειτα από οκτάωρη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, ο παρουσιαστής παραμένει σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του Ασκληπιείου Βούλας και όλοι συγγενείς, φίλοι και γιατροί ελπίζουν ο Κωνσταντίνος να επανέλθει σιγά-σιγά και όλα να μείνουν πίσω σαν ένα κακό όνειρο.

Την Πέμπτη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Tatiana Live», μίλησε αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου. Πρόκειται για μία γυναίκα η οποία είδε τον παρουσιαστή πεσμένο στον δρόμο λίγα μόνο λεπτά μετά το ατύχημα.

«Το παλικάρι ήταν στο δρόμο, κάτω πεσμένο. Δεν ξέραμε καν ποιος είναι και επειδή πριν έξι μήνες είχαμε και εμείς ένα πολύ σοβαρό τροχαίο, έβαλα τις φωνές και σταματήσαμε να κατέβω κάτω να δούμε τι γίνεται... Το λεωφορείο ήταν σταματημένο, αλλά ο οδηγός δεν είχε κατέβει, ήταν μέσα. Ο καλύτερός μου φίλος μπήκε μέσα στο λεωφορείο, πήρε τον πυροσβεστήρα και έσβησε τη μηχανή», ανέφερε.

Στη συνέχεια η ίδια πρόσθεσε: «Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε σπασμούς κάτω στο δρόμο, ήταν ξαπλωμένος και δεν τον γύρισαν. Εγώ ήμουν εκεί, από επάνω του, του μίλαγα. Του έλεγα να κάνει υπομονή, γιατί θα ερχόταν το ΕΚΑΒ, αλλά το ΕΚΑΒ δεν ερχόταν, είχαν περάσει 10 λεπτά. Όταν ήρθε το ΕΚΑΒ, με πήραν από εκεί γιατί θα τον γύριζαν για να μην δω το πρόσωπό του».

Η αυτόπτης μάρτυρας παράλληλα αποκάλυψε πως ο Κωνσταντίνος μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε τις αισθήσεις του καθώς για κάποια δευτερόλεπτα καταλάβαινε τι του έλεγε ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο του ατυχήματος.

Οι γιατροί μετά το 8ωρο χειρουργείο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη: Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, τώρα προσευχηθείτε
Παναγιώτης Σουρέλης28/12/201718:1123
Εκτύπωση

Οι γιατροί μετά το 8ωρο χειρουργείο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη: Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, τώρα προσευχηθείτε

Ο φίλος του, Λάμπρος Κωνσταντάρας, στον ΘΕΜΑ 104,6: «Όταν είδα το ύφος του γιατρού, τρόμαξα»
Ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας, στενός φίλος του άτυχου Κωνσταντίνου Αγγελίδη, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ασκληπιείου Βούλας, έπειτα από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 για την κατάσταση της υγείας του, αλλά και τις συνθήκες του ατυχήματος.

«Οι γιατροί λένε ότι κάθε μέρα που δεν χειροτερεύει, είναι ένα καλό νέο. Γιατί το χτύπημα είναι πάρα πολύ σοβαρό στο κεφάλι. Οι γιατροί χειρουργούσαν 7-8 ώρες για να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Ο Κωνσταντίνος είναι με μηχανική υποστήριξη. Χθες το βράδυ οι γιατροί είπαν ότι σταμάτησε η αιμορραγία στο κεφάλι, ενώ το κρίσιμο διάστημα είναι η επόμενη μία εβδομάδα, ενώ στη συνέχεια θα κάνουν αξονική για να δουν την ανταπόκριση του εγκεφάλου» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην εκπομπή «Εντός ΘΕΜΑτος», με τον Γιώργο Λαμπράκο και τον Παναγιώτη Σουρέλη.

Ο στενός φίλος του πρώην παρουσιαστή αποκάλυψε τον τρόμο που ένιωσε όταν πήγε στο νοσοκομείο και άκουσε την ενημέρωση των γιατρών: «Όταν έφτασα το μεσημέρι στο Ασκληπιείο στην πρώτη ενημέρωση μετά το οκτάωρο χειρουργείο και είδα το πρόσωπο, το ύφος του γιατρού που μιλούσε στην Εβελίνα (σύζυγος του Αγγελίδη) και στους άλλους συγγενείς, τρόμαξα. "Εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε, τώρα προσευχηθείτε" είπε ο γιατρός. Όταν ακούς αυτό, ο νους σου δεν πάει στο καλό».

 

aggelidis 813270161

Δύσκολες ώρες για τον πρώην παρουσιαστή Κωσνταντίνο Αγγελίδη.

Τον γνωρίσαμε μέσα από την μουσική εκπομπή «Mega Star», στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού και τελευταία είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και απασχολείται ως διευθυντής επικοινωνίας και οργάνωσης στο χώρο της εστίασης.

Δυστυχώς η μοίρα του επεφύλασσε δύσκολα Χριστούγεννα. Χθες βράδυ ενώ διασκέδαζε με φίλους στα νότια προάστια, επέστρεφε ξημερώματα με τη μηχανή του στο σπίτι και προσέκρουσε πάνω σε λεωφορείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, χειρουργήθηκε στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας.

Ο παρουσιαστής έχει έναν γιο έξι ετών και από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του η οικογένειά του.

vana mparmpa

Σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη το βράδυ της Πέμπτης στη Γλυφάδα η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω».

«Χθες το βράδυ είχε ένα τροχαίο ατύχημα στην περιοχή της Γλυφάδας και νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με κάταγμα στη μέση και με μια ελαφριά διάσειση» ανέφερε συγκεκριμένα η Τζώρτζια Συρίχα στην εκπομπή.

nomads xatziioanou

Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό. Ο πρώην παίκτης του Nomads μίλησε έξω από τα δόντια για τις κλίκες στο ριάλιτι επιβίωσης και αποκάλυψε όλα όσα δεν βλέπουμε στο ριάλιτι!

Κλίκα για μένα σημαίνει κάτι κακό. Είναι σαν να έρχομαι εδώ να κάνω ότι δεν σας ξέρω και από πίσω να συνωμοτώ για να φάμε κάποιους. Δεν γινόταν αυτό, τώρα γίνεται! Όταν πήγα, δεν είχα δει τόσο πολύ τα επεισόδια.

Με το που μπαίνω στο παιχνίδι, ο Γιώργος και ο Νίκος δεν με είχαν ρωτήσει τίποτα. κάποιοι με είχαν ρωτήσει, η άλλη ομάδα, η Αποστολία, ο Δημήτρης… Μου λέγανε τι γίνεται έξω! Δεν τους έχω πει τίποτα, ρωτήστε τους!

Με ρώτησαν μόνο πώς πάει το Nomads στα νούμερα. Ο Γιώργος και ο Νίκος, τίποτα άλλο! Εγώ κοιμόμουν στο άλφα δωμάτιο όταν πήγα, σε κάποια φάση όμως ήθελα να γνωρίσω και τα άλλα παιδιά. Πήγα σε εκείνους, και βρήκα πολλά περισσότερα κοινά και ταιριάξαμε καλύτερα. Μετά είχαν γίνει και διάφορα, που μου είπε η Αποστολία αν θέλω να πάω στους μπλε, και έμεινα κάγκελο! Είναι σαν να σου λέει «τι κάνεις εδώ;»

Να ξεκαθαρίσω κάτι! Με τους Μπλε δεν ήρθα σε τόσο μεγάλη επαφή, δεν ήξερα τι γίνεται στην παραλία τους, αλλά ο Κατσινόπουλος η έκρηξή του είναι αφορμή από όσα κάνει η Αποστολία και ο Λευτέρης. Το κάνουν για να δείξουν μια εικόνα άλλη στον κόσμο! Το κάνουν επίτηδες, γιατί δεν μπορούν να βρουν και κάτι άλλο για να τον κατηγορήσουν!» κατέληξε, αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές για τους δύο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

«Αυτό που γίνεται με τον Κατσινόπουλο και το ρύζι, πιστεύω είναι αφορμή της Αποστολίας, του Λευτέρη και των άλλων παιδιών για να δείξουν μια εικόνα άλλη στον κόσμο για τον Κατσινόπουλο, τον Μαυρίδη και τον Αναδιώτη. Σου λένε «αφού ξέρουμε τι γίνεται έξω, ας δείξουμε στον κόσμο ότι αυτοί είναι οι κακοί».

Τη μέρα που πήγαν για την επιγραφή στο ψαροχώρι, εγώ που δεν πήγα έφυγα λόγω εκείνου του τραυματισμού. Ο Γιώργος Μαυρίδης έχει σοβαρό πρόβλημα με τη μέση του, κάνει ενέσεις. Ο Νίκος Αναδιώτης είχε πρησμένο πόδι.

Ο Γιώργος και ο Νίκος σημάδευαν τα αβγά που τους αναλογούσαν για να μην τους τα φάνε. Ένα πρωί, όταν έκανα δύο αβγά και τα έβαλα στην κατσαρόλα, δεν τα βρήκα μετά, κάποιος τα έφαγε»!

Συγκλονίζει η Βάνα Μπάρμπα περιγράφοντας το τροχαίο: «Με βγάλανε αναίσθητη από το αυτοκίνητο μου. Οταν ξύπνησα μετά από 6 ώρες δεν αναγνώριζα ούτε το παιδί μου».

Τις τραγικές στιγμές που έζησε το απόγευμα της Πέμπτης περιγράφει η Βάνα Μπάρμπα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με άλλο όχημα με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η ζωή της και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο αναίσθητη με διάσειση και σπασμένα πλευρά.

«Είδα το χάρο με τα μάτια μου» λέει σοκαρισμένη στην Espresso και στην Κλάρα Ασημακοπούλου η Βάνα Μπάρμπα για το τροχαίο. Το ατύχημα συνέβη στις 16:05 το απόγευμα της Πέμπτης στη Γλυφάδα όπου η ηθοποιός οδηγώντας το αυτοκίνητο της παραβίασε το STOP και έπεσε πάνω σε άλλο διερχόμενο όχημα.

Η ίδια περιγράφει στην εφημερίδα:

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι ζωντανή και καλά. Από θαύμα πραγματικά δεν συνέβη κάτι χειρότερο! Έτρεχα πολύ, γιατί ήμουν αγχωμένη να προλάβω κάποιες υποχρεώσεις που έχω αναλάβει για την «Κόκκινη νύχτα»« της Γλυφάδας και πέρασα στο STOP. Δεν το είδα… Από το άγχος μου! Τράκαρα με άλλο όχημα που οδηγούσε μια κυρία. Φταίω εγώ για όλα! 

Ευτυχώς η κυρία δεν τραυματίστηκε, μόνο κάποιες αμυχές έπαθε. Και το αμάξι της δεν έπαθε μεγάλη ζημιά. Εμένα με βγάλανε σχεδόν αναίσθητη από το αυτοκίνητο μου, το οποίο έγινε σμπαράλια… Λαμαρίνες… Δεν έμεινε τίποτα! Όταν το είδα έπαθα σοκ! Αναρωτήθηκα πως βγήκα ζωντανή από εκεί μέσα.

Είχαν μπει κομμάτια λαμαρίνας μέσα στα πόδια μου. Ευγνωμονώ το Θεό που σώθηκα. Ζω από θαύμα. Με μετέφεραν με ασθενοφόρο στον Ευαγγελισμό, όπου έμεινα όλη τη νύχτα. Είχα διάσειση. Από τις 4 το απόγευμα που συνέβη το ατύχημα συνήλθα στις 12 τα μεσάνυχτα .Δεν θυμάμαι τίποτα! Δεν έβλεπα κανέναν! Ούτε το παιδί μου δεν αναγνώριζα.

Οι γιατροί διέγνωσαν και κάταγμα στη λεκάνη μου. Μου έκαναν αξονική και όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και ευτυχώς δεν έχω άλλον σοβαρότερο τραυματισμό. Βγήκα από το νοσοκομείο την Παρασκευή το πρωί. Φοβήθηκα πάρα πολύ και σκέφτομαι να μην οδηγήσω ξανά ποτέ.

Θέλω να φωνάξω σε όλο τον κόσμο και να ευχηθώ «καλά Χριστούγεννα». Τόσο ευγνώμων νιώθω που σώθηκα! Πρέπει να προσέχουμε πολύ στον δρόμο. Το άγχος είναι επικίνδυνος σύμβουλος όταν οδηγούμε.» 

ΓΛΥΦΑΔΑ: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα για την Βάνα Μπάρμπα-Στο νοσοκομείο η ηθοποιός

 

panousis
 
Εν μέσω χειροκροτημάτων μεταφέρθηκε με φορείο στο ασθενοφόρο - Νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική του «Ελπίς» σε σταθερή κατάσταση 

Στο νοσοκομείο «Ελπίς» διακομίσθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Τζίμης Πανούσης, ο οποίος κατέρρευσε την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή του «Κυττάρου» κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του.

Ο γνωστός μουσικός ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία, προκαλώντας στους θαμώνες του μαγαζιού αναστάτωση και ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του.  Μάλιστα ανάμεσα στο κοινό που παρακολουθούσε την παράσταση βρίσκονταν δύο γιατροί, οι οποίοι και του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα και με τη βοήθεια ενός φορείου τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του protothema.gr, κατά τη διάρκεια της διακομιδής του στο νοσοκομείο ο γνωστός καλλιτέχνης υπέστη καρδιακή ανακοπή και ανατάθχηκε έπειτα από λίγο.

Ο Τζίμης Πανούσης εισήχθη στη Μονάδα Εμφράγματος της Καρδιολογικής Κλινικής του «Ελπίς» και η κατάστασή του είναι προς το παρόν σταθερή.

andreas mikroutsikos

Στο εδώλιο με την κατηγορία της κλοπής ρεύματος οδηγήθηκε ο γνωστός συνθέτης και παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος με το δικαστήριο να του επιβάλει την ποινή της 7μηνης φυλάκισης με αναστολή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Espresso» το ρεύμα ήταν αξίας 1.330 ευρώ που με τους τόκους έφτασε τα 1.700, καθώς έχοντας… πειράξει το ρολόι, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν πλήρωνε τους λογαριασμούς για τους τελευταίους 16 μήνες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Espresso», ο πρώην παρουσιαστής της τηλεόρασης παραπέμθηκε στο εδώλιο για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας κατ΄ εξακολούθηση, αφού κατά το κατηγορητήριο έκλεβε την επιχείρηση από τις 6 Φεβρουαρίου 2012 έως τις 20 Ιουνίου 2013.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από τον έλεγχο των τεχνικών της ΔΕΗ προέκυψε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατάφερε με το «πειραγμένο» ρολόι να γλιτώσει ρεύμα αξίας 1.330 ευρώ, το οποίο μαζί με τους τόκους αγγίζει τα 1.700 ευρώ, ενώ υπολογίζεται σε περίπου 8.000 κιλοβατώρες.

Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια, ο Μικρούτσικος τιμωρήθηκε και η ΔΕΗ αναμένεται να διεκδικήσει και στο αστικό δικαστήριο το ποσό που της οφείλεται από την κλοπή.

Περισσότερα Άρθρα...