Όλοι στη γειτονιά βλέπουν τον κακοποιό να μπουκάρει στο σπίτι του ήσυχου και φτωχού γείτονα, αλλά κανείς δεν φωνάζει την αστυνομία.

Ο Άγγελος Συρίγος, καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Βουλευτής ΝΔ, μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για το μπαράζ προκλήσεων της Τουρκίας.

Η Αρετή Βεργούλη, ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια, εξηγεί στο iefimerida τους λόγους.

«Τα καλά νέα είναι ότι η καγκελάριος Μέρκελ δεν έχει ξεχάσει να διαμεσολαβεί» αναφέρει, σε σχόλιό της σχετικά με την ελληνοτουρκική διαμάχη και την επικείμενη Σύνοδο Κορυφής, η Handelsblatt με τίτλο «Απειλή για την Ευρώπη». Kαι συνεχίζει:

Καλώς ή κακώς, έπειτα από σχεδόν ενάμιση χρόνο διακυβέρνησης Μητσοτάκη, ο τομέας στον οποίο φαίνεται ότι η χώρα πραγματοποιεί άλματα (για τα δεδομένα της των τελευταίων ετών), είναι ο ψηφιακός εκσυγχρονισμός της.

Δυστυχώς, φαίνεται πως έφτασε η ώρα που η Ελλάδα... χάνει την μπάλα με τον κορονοϊό.

Ο Ερντογάν πίστευε στην αρχή της κρίσης ότι η Ελλάδα είχε δύο επιλογές: Ή να τα χάσει όλα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ή να συντριβεί στο πεδίο της μάχης. Τώρα διαπιστώνει ότι ο ίδιος έχει δύο επιλογές: Ή να συζητήσει με βάση το διεθνές δίκαιο ή να περιμένει στο μέλλον μία «καλύτερη ευκαιρία». Η Ελλάδα δεν έχει κάτι να φοβηθεί. Αρκεί να παραμείνει πιστή στην επιλογή της να αντιγράψει το Ισραήλ!

Περισσότερα Άρθρα...