Τα τελευταία στοιχεία για τα κρούσματα κορονοϊού, τους νεκρούς και τους διασωληνωμένους ασθενείς ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Τρίτης.

Τα νέα κρούσματα σήμερα Σάββατο 5 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με την ενημέρωση, κατά το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα καταγράφονται 72 νέοι θάνατοι ενώ στις ΜΕΘ της χώρας νοσηλεύονται 567 διασωληνωμένοι ασθενείς ενώ καταγράφονται συνολικά 16.023 νέα κρούσματα κορονοϊού.

Υψηλός παραμένει ο αριθμός των θυμάτων του κορωνοϊού στη χώρα μας καθώς το τελευταίο 24ωρο ακόμη 106 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ.

Ο ΕΟΔΥ σήμερα Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, ανακοίνωσε 22.362 νέα κρούσματα κορονοϊού, 107 οι νέοι θάνατοι. Στους 605 οι διασωληνωμένοι στην Ελλάδα που δίνουν μάχη στη ΜΕΘ

Για τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας μίλησε στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο μίλησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Εντατικής θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Τα νέα κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα 31 Ιανουαρίου ο ΕΟΔΥ, τα οποία ανέρχονται σε 19.731.

Αν και ο αριθμός νέων κρουσμάτων μειώνεται το επιδημιολογικό φορτίο παραμένει υψηλό ,ενώ έχει κυριαρχήσει η παραλλαγή Όμικρον. Η αναγκαστική ολιγοημερη παραμονή στο σπίτι είναι λογικό να φέρει μείωση στο αριθμό των κρουσμάτων.

Περισσότερα Άρθρα...