Ήδη από την Παρασκευή 2 Ιουλίου, την ημέρα που άνοιξε η ειδική εφαρμογή για τα αποτελέσματα πανελληνίων 2021, έχουν εγγραφεί σχεδόν οι μισοί υποψήφιοι ώστε να έχουν τη δυνατότητα άμεσης, εύκολης ενημέρωσης των αποτελεσμάτων στο κινητό τους.

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων μπαίνει την ερχόμενη Παρασκευή 9 Ιουλίου καθώς θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες τους.

Ξεκινούν αύριο Δευτέρα 14 Ιουνίου, οι Πανελλήνιες 2021 για πάνω από 100.000 υποψήφιους όλων των κατηγοριών. Στο «κόκκινο» η αγωνία των μαθητών και των οικογενειών τους. Τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού και οι αλλαγές που ισχύουν από φέτος.

Στις 2 Ιουνίου, αντί για τις 11, θα ολοκληρωθεί η σχολική χρονιά για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ Λυκείου για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι διαδικασίες για την υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (Π.Μ.Δ.) έτους 2021 ξεκινούν από σήμερα Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 και θα ολοκληρωθούν μέσα στον Ιούλιο.

Την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 θα διεξαχθούν οι εξετάσεις για την εισαγωγή στα Πρότυπα Γυμνάσια και τα μη συνδεδεμένα Πρότυπα Λύκεια της χώρας και την Πέμπτη 24 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα Πειραματικά Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας από τη Δευτέρα (17/05) θα απαιτείται η διενέργεια self test μία φορά εβδομαδιαίως για την προσέλευση μαθητών, εκπαιδευτικών, διοικητικού και λοιπού προσωπικού στις σχολικές μονάδες της χώρας.

Περισσότερα Άρθρα...