Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την αποτρόπαια δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, κοντά στο σπίτι του, στην περιοχή του Αλίμου.

Ο θάνατος και των τριών εργαζομένων ήταν ακαριαίος, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο ένας εκ των τριών εργατών βρέθηκε νεκρός πάνω στην κολώνα, ενώ οι άλλοι δύο έπεσαν στο έδαφος.

Το Υπουργείο Υγείας προβαίνει σε επίταξη προσωπικών υπηρεσιών ιατρών στην Αττική.

Για ισχυρό μετασεισμό από το ίδιο διεγερμένο ρήγμα των τελευταίων ημερών, έκανε λόγο o πρώην διευθυντής Ερευνών στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, Γεράσιμος Παπαδόπουλος σχετικά με τη σεισμική δόνηση που ταρακούνησε πριν από λίγο την Ελασσόνα.

Με απόφαση του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται η πραγματοποίηση των δημόσιων υπαίθριων συγκεντρώσεων που έχουν εξαγγελθεί να πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021.

Χωρίς συμφωνία έληξε σύμφωνα με πληροφορίες η τηλεδιάσκεψη του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια με τους Προέδρους των Ιατρικών Συλλόγων όλη της χώρας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη του νεαρού που «κατέβασε» απ' το μηχανάκι τον αστυνομικό στον οποίον επιτέθηκε ομάδα ατόμων και τον ξυλοκόπησαν άγρια, οδηγώντας τον στο νοσοκομείο.

Περισσότερα Άρθρα...