Το διοικητικό συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής τους.


Συγκεκριμένα όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ κατά τη συνεδρίαση της 17ης Μαρτίου 2022:

Στις 28 Μαρτίου 2022, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τ. ΟΑΕΕ, τ. ΟΓΑ, τ. ΕΤΑΑ, τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Στις 29 Μαρτίου 2022, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

Στις 30 Μαρτίου 2022, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

88,5 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε πάνω από 100.000 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ για την εβδομάδα 14-18 Μαρτίου.

Τις ημερομηνίες πληρωμής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων Ιανουαρίου αλλά και της καταβολής επιδομάτων ανεργίας και άλλων πληρωμών από τον ΟΑΕΔ, ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021 με εμβόλιμη πληρωμή πρόκειται να καταβληθούν αναδρομικά ποσά σε 12.173 συνταξιούχους που υπέβαλαν αίτημα συνταξιοδότησης, μετά τον Μάιο του 2016 και είχαν πάνω από 30 έτη ασφάλισης, καθώς ολοκληρώθηκε ο επανυπολογισμός των συντάξεών τους με βάση τα βελτιωμένα ποσοστά αναπλήρωσης του ν. 4670/2020.

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαρτίου στους δικαιούχους. Ειδικότερα η καταβολή κύριων και επικουρικών συντάξεων για τον Μάρτιο αναμένεται να ξεκινήσει την Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου, και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου.

Στο μεγάλο κόλπο με τους ΑΜΚΑ έχει στόχο η νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργείου Υγείας, γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του στα «Νέα»

Περισσότερα Άρθρα...