platanioti xryso kolymv

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια, καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τεχνικό πρόγραμμα του σόλο στην καλλιτεχνική κολύμβηση, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ντόχα.

tedolou alma diadoxikes faseis

Η νέα μεγάλη επιτυχία του Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με ένα απίθανο άλμα στα 8,52 μ. δεν προκάλεσε μόνο χαρά και περηφάνεια σε όλους τους Έλληνες, αλλά παγκόσμιο θαυμασμό.

tentoglou tokio simaies

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε ξανά το θαύμα του. Ο Έλληνας άλτης πέτυχε την καλύτερη φετινή επίδοση στην Ευρώπη, την κατάλληλη στιγμή. Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων που διεξάγεται στην Πολωνία. Ο Ολυμπιονίκης μας πήδηξε στα 8,34μ. στην έκτη του προσπάθεια.

Ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8.55 μέτρα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού στίβου στο Βελιγράδι.

tentoglou alma

Ο Μίλτος Τεντόγλου μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοικτού στίβου έχει στην κατοχή του όλους τους τίτλους.

Κυπελλούχες Ευρώπης οι Γυναίκες του Εθνικού© naftemporiki.gr Κυπελλούχες Ευρώπης οι Γυναίκες του Εθνικού. Η γυναικεία ομάδα πόλο του Εθνικού κατάκτησε με τρόπο πανηγυρικό τρόπο το δεύτερο LEN Trophy στην ιστορία του πειραϊκού συλλόγου.

Ένα απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε σε αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος στην Κόρινθο, καθώς έπεσαν πυροβολισμοί, κατά τη διάρκεια του ματς!

Περισσότερα Άρθρα...