Με ακόμη ένα μετάλλιο, ασημένιο αυτή τη φορά, ολοκλήρωσε ο Ανδρέας Βαζαίος την παρουσία του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25άρα πισίνα του Καζάν.

Ο σπουδαίος Ελληνας κολυμβητής επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, που τον ήθελαν ως το μεγάλο φαβορί του αγώνισματος, πήρε την πρώτη θέση στον τελικό με χρόνο 1:51.70 και επανέλαβε την επιτυχία του 2019, όταν είχε ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στη Γλασκώβη.

Είναι η στιγμή της εκκίνησης του αγώνα motocross στα Γιαννιτσά. Ένα λεπτό αργότερα, στην επόμενη στροφή οι θεατές και οι οδηγοί του αγώνα παγώνουν.

Τη 19η θέση στον τελικό του σύνθετου ατομικού ανδρών κατέκτησε με εντυπωσιακή εμφάνιση ο Νίκος Ηλιόπουλος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής της Κιτακιούσου, στην Ιαπωνία, ισοφαρίζοντας την καλύτερη κατάταξη που έχει πάρει Έλληνας αθλητής στο συγκεκριμένο αγώνισμα και ολοκληρώνοντας ιδανικά την επιτυχημένη παρουσία του στη διοργάνωση.

Mεγάλη νίκη της Εθνικής μας ομάδας στην Γεωργία με 0-2 με γκολ των Μπακασέτα και Πέλκα στις καθυστερήσεις που διατηρεί τις ελπίδες της για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Άργησε να ξυπνήσει ο Ολυμπιακός, πήρε αυτό που ήθελε ο Παναθηναϊκός. Ο Ολυμπιακός έμεινε στο πρώτο ημίχρονο στην Πόλη και όταν στην επανάληψη άφησε στα αποδυτήρια το 4-4-2 που δεν «τσούλησε», πίεσε τους πράσινους, είχε ευκαιρίες αλλά δεν βρήκε το γκολ. Περίεργες αποφάσεις από τον Σλοβένο διαιτητή.

Περισσότερα Άρθρα...