Με την ψυχή στο στόμα η Ελλάδα επιβλήθηκε της Ιαπωνίας με 10-9, χάρη στο νικητήριο γκολ του Στέλιου Αργυρόπουλου

Ως πρώτος της 2ης ημιτελικής σειράς του απλού σκιφ προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος, στους 32ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο Στέφανος Ντούσκος.

Με μια συγκλονιστική κούρσα στην πρώτη ημιτελική σειρά της δικώπου, η Μαρία Κυρίδου και η Χριστίνα Μπούρμπου προκρίθηκαν στον τελικό του αγωνίσματος, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών άρχισε ιδανικά την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αφού επικράτησε κόντρα στην Ουγγαρία 10-9.

Η Ελισάβετ Τελτσίδου το πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον μικρό τελικό και το χάλκινο μετάλλιο στα -70κ. του τζούντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο .

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση, η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε άνετα της Νίνα Στογιάνοβιτς από τη Σερβία, με 2-0 σετ, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στους «16» του τουρνουά και μάλιστα στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με την 13η καλύτερη επίδοση η Άννα Ντουντουνάκη προκρίθηκε στον ημιτελικό στα 100μ πεταλούδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Περισσότερα Άρθρα...