Το Σάββατο στις 8 Μαρτίου του 2014 η "Ένωση Γυναικών  Γλυφάδας ‘Εμείς’" γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας με την χοροεσπερίδα που πραγματοποίησε στοξενοδοχείο ΠΑΛΑΣ της Γλυφάδας .

Το πλήθος των παρευρισκομένων  ενθουσιάστηκε με το  κατάλληλα διακοσμημένο περιβάλλον για τηνημέρα της γυναίκας , το καλό φαγητό , την μουσική και το χορό και έδωσε πολλάσυγχαρητήρια στην Πρόεδρο και στο Διοικητικό Συμβούλιο για την άψογη διοργάνωσητης εκδήλωσης.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Πρόεδρος κ. Λένα Μαυρακάκη, η οποία   ευχαρίστησε  όλες και όλους τους παρευρισκόμενους που  ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα .

Στην ομιλία της τόνισε 

‘’ Σήμερα είναι ημέρα  τιμής καιαναγνώρισης του  χρέους μας απέναντι  στη γυναίκα , στη γυναίκα που αγωνίστηκε γιαμια καλύτερη θέση στη κοινωνία , που βοήθησε με τη στάση της να απολαύσουμε καινα δημιουργήσουμε . Σήμερα πρέπει να θυμούμαστε πάντα ότι  όσο η γυναίκα θα μένει στο κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό περιθώριο, ο ήλιος θαφωτίζει τη μισή γη. Η κατάργηση  της βίαςκαι η ενδυνάμωση της θέσης της γυναίκας είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για τημείωση της φτώχειας, τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη δίκαιη διακυβέρνηση.’’

Και συνέχισε ‘’Μαςτιμωρουν : αύξηση των ορίων ηλικίας- τουλάχιστον κατά 5 χρόνια-, αλλά και ημείωση των συντάξεων κατά 6% κατά έτος. Οι αλλαγές  αυτές τα προσεχή χρόνια, θα επηρεάσουνπερισσότερες από 250.000 γυναίκες!’’

Στο τέλος τηςομιλίας της είπε ‘’Αλίμονο στην κοινωνία μας- την κάθε κοινωνία-που στο βωμό τουκέρδους, συνθλίβει τη «γυναίκα- μητέρα» σε μια χώρα που αντιμετωπίζει τεράστιοοικονομικό και δημογραφικό ζήτημα’’.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε το διοικητικό συμβούλιο,  τις γυναίκες μέλη που πρόσφεραν διάφορες δημιουργίες τους για την λαχειοφόρο, ταεμπορικά καταστήματα της πόλης , τα ιατρικά κέντρα και τους γιατρούς πουπροσέφεραν δωρεάν εξετάσεις , τον κ. Δημήτρη Τσαμπίρα που προσέφερε όλα ταλουλούδια στο σωματείο και κάλεσε στο βήμα το δήμαρχο Γλυφάδας κ. Κώστα Κόκκορη.

Ο Δήμαρχος , στην ολιγόλεπτη ομιλία του ,συνεχάρη το σωματείο για την άψογηδιοργάνωση της εκδήλωσης αλλά και για την θεαματική προσέλευση του κόσμου.Μίλησε για τη γυναίκα και το ρόλο της στην κοινωνία , στην πολιτική αλλά καιστην τοπική αυτοδιοίκηση  και ευχήθηκεστο σωματείο να συνεχίσει τις γόνιμες δράσεις του πολιτισμού , της αγάπης καιτης αλληλεγγύης .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν : ο Δήμαρχος ΓλυφάδαςΚ. Κόκκορης, η Πρόεδροςτου Δημ. Συμβουλίου κ. Άννα Σάκου , η αντιδήμαρχοςΠόλης- Προστασίας και Αλληλεγγύης και τομεάρχης του Δημ. Ωδείου Γλυφάδας τουΚΑΠΠΑ κ. Ζαμπετονίδου Καλλιόπη-Γλυκερία , ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. ΣτάθηςΓεωργούλας ,η αντιδήμαρχος Διοικητικού και πρόεδρος της Επιτροπής Παδείας κ.Μαρία Βουγιουκλή, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών κ. Δημήτρης Αλεβίζος, ο τέωςαντιπρόεδρος του δημ. Συμβουλίου κ. Σπύρος Δήμου , ο Αντιπρόεδρος του Γκολφ κ.Σπύρος Καρατζιάς , ο αρχηγός της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης ‘Μαζίγια τη Γλυφάδα’ κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, η τέως Αντιδήμαρχος Πόλης κ. ΝατάσαΑργυροπούλου, ο τέως Αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών κ. Άριστείδης  Παναγόπουλος, ο τέως αντιδήμαρχοςκαθαριότητας κ. Κόκκορης Γιώργος , ο τέως αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών καιπρόεδρος της Ένωσης Κρητών Γλυφάδας κ. Γιώργος Σηφάκης ,   ο υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας της δημ.παράταξης ‘ η Γλυφάδα μας’ κ. Γιώργος Παπανικολάου , οΠρόεδροςτου ΤΟΣΥΝ Γλυφάδας και υποψήφιος δημ. σύμβουλος με την Δημ. Παράταξη ‘η Γλυφάδαμας ‘κ. Εμίλιος Βουγιουκλάκης,  η Πρόεδροςτου Εμπορικού συλλόγου Γλυφάδας και υποψήφια δημ. σύμβουλος με τον κ.Παπανικολάου κ. Άννα Καυκά, οι υποψήφιοι  δημοτικοί σύμβουλοι με τον κ. Παπανικολάου κ. Νίκος Τσιώλης και κ. ΣτέλιοςΚουρουπάκης , ο εκπρόσωπος από την παράταξη του υποψήφιου δημάρχου κ. ΣτέλιουΔίβαρη  , κ. Κώστας Γκόκας , η υποψήφιαδημοτική σύμβουλος με τη Δυνατή Γλυφάδα ‘Κώστα Κόκκορης’  κ. Γεωργία Αγγελοπούλου ,ο υπεύθυνοςλειτουργίας και δομών του ΔΑΚ Γλυφάδας κ. Ελαιόπουλος , ο  σύμβουλος κοινωνικών προγραμμάτων κ. ΒασίληςΠαλιούρας, ο διευθυντής του Δημ. Ωδείου Γλυφάδας κ. Δημήτρης Κεχρής , ηυποδιευθύντρια του Δημ. Ωδείου Γλυφάδας κ. Καλλίλα Βιργινία  , η Πρόεδρος του’’ Συνδέσμου Χορού καιΠαράδοσης’’ κ. Αναστασία Βατιμπέλα ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Γυναικών ,με πολύμεγάλη παρουσία από το σύλλογό της , ο Πρόεδρος των Ηπειρωτών κ. ΔημήτρηςΖιάγκας , η υπεύθυνη των Δημοσίων Σχέσεων του πολιτιστικου συλλόγου‘’Παρθενών’’ κ. Ελένη Κοντού και ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Γυναικών , ημικροβιολόγος και χορηγός της Ένωσης κ. Ξένια Στέφα , ο χορηγός μας κ. ΓιώργοςΜπάμπαλης  των φροντιστηρίων Αγγλικών‘’Μπάμπαλης’’, η χορηγός μας και ιδρυτικό μέλος της Ένωσης κ. Νέλλη Παλιβού-Μιζικίρη .

 Από τον τοπικό τύπο  ο φωτορεπόρτερ του nοτια-press κ. Μάνος Πουλάκης , η κ. ΜαρίαΤσικνάκη από το Τόλμη στα Νότια και ιδρυτικό μέλος της Ένωσης ΓυναικώνΓλυφάδα.  

 

papanikolaou omilia

Απόλυτα επιτυχής κρίνεται η παρουσίαση του προγράμματος και των πρώττων νεοεμφανιζομενων υποψηφίων με τον συνδυασμό του υποψήφιου δήμαρχου Γλυφάδας, κ. Γ. Παπανικολάου.

Αυτό αποδεινύεται και από τα σχόλια σε όλα τα sites, όσων πριν τον ακούσουν ήταν έτοιμοι να του επιτεθούν. Σωστά δομημένη η ομιλία του, με σαφείς στοχεύσεις και προγραμματικες προτεραιοτητες,  με κορυφαία την ριζική αλλαγή στον τρόπο διαχείρισης του Δήμου με διαφάνεια, επεξηγωντας με απλό τρόπο πόσο εύκολα αυτό μπορεί να γίνει άμεσα.

Το σπουδαίο είναι δεν έκανε κανένα λάθος, εκμεταλλευσιμο από τους αντιπάλους του, οι οποίοιι άρχισαν τις επιθέσεις τους και τον "υπόγειο" ... πόλεμο πριν ακόμη μιλήσει!!

Αυτό όμως είναι κάτι που συμβάινει και σε άλλους δήμους όπου οι πολλά υποσχόμενοι νέοι υποψήφιοι προκαλούνν το "μίσος" του τοπικού κατεστημένου, που κινητοποιείται με κάθε τρόπο και μέσο για να σώσει την παραπαίουσα τοπική εξουσία του.

Ο κ. Γ. Παπανικολλαου, δείχνει ότι πήρε "κεφαλι"από την αφετηρία και αν συνεχίσει έτσι, θέτει γερές βάσεις για την επιτυχία του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαϊου.

Το άνοιγμα προς όλους τους χώρους και η δημιουργία μιας πλατειάς κοινωνικής συμμαχίας ήταν το μήνυμα που έστειλε στους παριστάμενους, αλλά και προς κάθε κατεύθυνση, στο κλειστό Γυμναστήριο της Άνω Γλυφάδας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου..

Μίλησε σε 2.000 συγκεντρωμένους δησότες της Γλυφάδας για συμμετοχικές διαδικασίες, στη διαμόρφωση του προγράμματος και έδωσε τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές για την επόμενη 5ετία  που στοχεύουν στην ανάπτυξη και στους ευρωπαϊκούς πόρους.

Οι  πρώτοι 22 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι 

Ανάμεσα στους 22 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που παρουσιάστηκαν βρίσκονται η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας Άννυ Καυκά, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Γλυφάδας Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, η Σάσα Πατεράκη Υπεύθυνη Κοινωνικής Μέριμνας εργαζομένων συγκοινωνιών Αθήνας, πρώην Βαλκανιονίκηςστίβου, Μέλος Πανελλήνιου Συλλόγου με καρκίνο του μαστού, και πλήθος άλλων νέων και καταξιωμένων ανθρώπων τα ονόματα των οποίων ακολουθούν: 

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΟΣ)
Δάσκαλος.
Πρόεδρος και Επιστημονικός Διευθυντής στο Ινστιτούτο Παιδαγωγικών Ερευνών - Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

ΒΕΜΒΕΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Ιδιωτικός υπάλληλος.
Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου κριτών μπάσκετ Νότιας Αττικής.

ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ
Δημοσιογράφος - Φιλόλογος.
Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Νέων Γλυφάδας.

ΖΛΑΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Φοιτητής τμήματος Φυσικής Αγωγής Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Προπονητής Ακαδημιών Μπάσκετ στον Α.Ο. Τερψιθέας.

ΚΑΥΚΑ ΑΝΝΑ (ΑΝΝΥ)
Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας.
Αιρετό μέλος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
Ιδιοκτήτρια εμπορικού καταστήματος στη πόλη μας.

ΚΟΛΥΒΙΡΑΣ –ΤΖΙΒΑΝΙΩΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος.
Υπεύθυνος διαιτολογικού τμήματος του BEAUTY CENTER SPA Γλυφάδας.

ΚΟΝΤΟΜΑΝΩΛΗ (ΓΚΟΣΤΙΝ) ΤΖΩΡΤΖΙΑΝΑ
Φοιτήτρια Διοίκησης Επιχειρήσεων. 
Πτυχιούχος Σχολής Δημοσιογραφίας.

ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
Τεχνολόγος – Ακτινολόγος. 
Εργαζόμενος Ασκληπιείου Βούλας.

ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών του Τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας . 
Στέλεχος Εθνικής Τραπέζης.

ΛΑΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
Πολιτικός Μηχανικός.
Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Έχει συμμετάσχει σε ομάδες εκπόνησης μελετών που αφορούν έργα για φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 
Οδοντίατρος.

ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Υποδιευθυντής καταστήματος γνωστής ελληνικής αλυσίδας τροφίμων.

ΜΠΕΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 
Εκδότης τοπικής εφημερίδας.

ΝΙΚΗΤΑΚΗ ΙΟΥΛΙΑ (ΛΙΑ)
Δημοσιογράφος. 
Μέλος Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών.

ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ (ΣΤΡΑΤΗΣ)
Γιατρός Καρδιολόγος. 
Αναπληρωτής διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν.

ΠΑΠΑΡΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο – Πολιτικός Επιστήμων.

ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΣΑΣΑ)
Υπεύθυνη Κοινωνικής Μέριμνας εργαζομένων συγκοινωνιών Αθήνας. 
Πρώην Βαλκανιονίκης στίβου. 
Μέλος Πανελλήνιου Συλλόγου με καρκίνο του μαστού.

ΡΑΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
Πολιτικός επιστήμων. 
Διευθυντής γραφείου διαχείρισης οικιστικού συγκροτήματος Λόφου EDISON. Πρώην πολίστας του ΑΝΟΓ.

ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 
Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός
Προϊστάμενος της Μονάδας Προγραμματισμού Αξιολόγησης και ένταξης πράξεων της Διαχειριστικής Αρχής του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

ΤΣΑΓΚΛΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
Υποψήφιος διδάκτωρ Παντείου Πανεπιστημίου. 
Καθηγητής Βυζαντινής και Ευρωπαϊκής μουσικής.
Πρωτοψάλτης - Χοράρχης της Βυζαντινής Χορωδίας του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Γλυφάδας.

ΤΣΙΩΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
Ιδιωτικός υπάλληλος σε πολυεθνική εταιρία τροφίμων. 
Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας μπόουλινγκ.

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
Ειδικός Σύμβουλος Εφαρμογών Επικοινωνίας & Marketing.

papanikolaou omilia2

dasopyr glyfa kopi pita

Οι εθελοντές δασοπυροσβέστες της Γλυφάδας έκοψαν το Σάββατο το απόγευμα την βασιλόπιτά τους σε αίθουσα εκδηλώσεων ξενοδοχείου της Γλυφάδας.

Στην ομιλία του, μέσα σε συγκινησιακό κλίμα, ο πρόεδρος τους και δημοτικός σύμβουλος Στέλιος Θεοδοσόπουλος αναφέρθηκε στο έργο που γίνεται από την ομάδα του και παράλληλα ευχαρίστησε ονομαστικά όλους τους συντρόφους του, που εδώ και χρόνια αγωνίζονται στο πλευρό του για την προστασία της δασικής έκτασης που έχει απομείνει στον Υμηττό

Κλείνοντας το χαιρετισμό του εξέφρασε το παράπονο του ότι η δημοτική αρχή της Γλυφάδας δεν στηρίζει όσο θα έπρεπε τους εθελοντές της περιοχής.

Στη συνέχεια, το λόγο έλαβε ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης του εθελοντικού κινήματος και έφερε ως παράδειγμα τα όσα συμβαίνουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι ομιλίες και των υπόλοιπων επωνύμων που έλαβαν το λόγο. Συγκεκριμένα, χαιρετισμό απηύθυναν, η κα. Αθηνά Λυγνού (υποψήφια δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανοιχτοί Ορίζοντες» ), οι δημοτικοί σύμβουλοι: Γιάννης Τζούβελης (ο οποίος κέρδισε και το φλουρί), Δημήτρης Ακρίβος, Δημήτρης Αγγελάτος , Δαφνούλα Μπίλια-Χαρίση και o πρόεδρος ΤΟ.ΣΥ.Ν Αιμίλιος Βουγιουκλάκης.

Επίσης, στην εκδήλωση μίλησαν οι: Άννα Καυκά πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας, ο υποψήφιος βουλευτής και διοικητής του ΕΚΑΒ Νίκος Κωστόπουλος, η πρόεδρος της ΕΝ.Ε.Ο.Ν ΑμεΑ Δωροθέα Ζουμπουλίδου, ο τέως υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Απόστολος Γεροκώστας και Στέφανος Πιερρακάκης διοικητής του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού κ.α.

Στο χώρο της εκδήλωσης είχε στηθεί υπήρχε και ένας πάγκος με είδη που παρασκεύασαν και πουλούσαν οι εθελοντές δασοπυροσβέστες της Γλυφάδας για την ενίσχυση του έργου τους, ενώ σε όλους τους παρευρισκόμενους δόθηκαν δενδρύλλια από μαθητές σχολείων, για τη δεντροφύτευση που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο στον Υμηττό.

Το χρυσό φλουρί αξίζουν οι εθελοντές δασοπυροσβέστες της Γλυφάδας!

Με πληροφορίς notiamatia

purosbestiko

Φωτιά στον 1ο όροφο του ΙΚΑ Γλυφάδας, στην οδό Ποσειδώνος 50, έβαλαν άγνωστοι περίπου στις 4.30 τα ξημερώματα.

Το κτήριο είναι τετραώροφο και φιλοξενεί τις διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ, ωστόσο η φωτιά περιορίστηκε στον 1ο όροφο.
 
Από τη φωτιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.

astynomia

Ένα μέλος της ρωσικής μαφίας, που καταζητείτο με Ερυθρά Αγγελία Διεθνούς Αναζήτησης της Ιντερπόλ, για ανθρωποκτονία που διέπραξε στη Ρωσία, συνελήφθη ύστερα από αιφνιδιαστική επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής με τη συνδρομή της ΕΚΑΜ. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα, σε σπίτι στη Γλυφάδα, όπου τον έκρυβαν δύο ομοεθνείς του.

Πρόκειται για έναν 41χρονο, μέλος εγκληματικής οργάνωσης με διεθνή δράση, ο οποίος κατά την παραμονή του στη χώρα μας έκανε πολυτελή ζωή, ξοδεύοντας μεγάλα χρηματικά ποσά, ενώ έπαιρνε ιδιαίτερες προφυλάξεις για να αποφύγει τη σύλληψη.

Μαζί του συνελήφθησαν και οι δύο άλλοι Ρώσοι, ηλικίας 32 και 44 ετών, κατηγορούμενοι για υπόθαλψη εγκληματία, ενώ αναζητούνται ακόμα δύο 50χρονοι ομογενείς, για το ίδιο αδίκημα. Στην οικία των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα πιστόλι και δύο γεμιστήρες πλήρεις φυσιγγίων, ένα πλαστό ρωσικό διαβατήριο με φωτογραφία του 41χρονου και διαφορετικά στοιχεία, ένας σουγιάς και δύο φορητοί πομποδέκτες. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

tsatsanis glyfada

Ο αρχιτέκτονας Τάσος Ταστάνης θα διεκδικήσει τον Δήμο της Γλυφάδας με την παράταξη "Ανατροπή στη Γλυφάδα - Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία", που στηρίζεται απο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επελέγη μετά απο πολύμηνες δημοκρατικές διαδικασίες και εκλογές στη δημοτική συνέλευση στις οποίες συγκέντρωσε ποσοστό 85%.

Ο Ταστάνης είναι σήμερα δημοτικός σύμβουλος στη Γλυφάδα και έχει αναπτύξει πλούσια δράση για την διατήρηση των ελεύθερων χώρων, στην Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού και στο Συντονιστικό για τη Διάσωση του Σαρωνικού.

Ο ίδιος αμέσως μετά την εκλογή του δήλωσε μεταξύ άλλων ότι:

"Είναι μεγάλη τιμή τόσο για μένα όσο και για τους υπόλοιπους 20 συναγωνιστές που εκλέχθηκαν στη Συντονιστική Επιτροπή η επιλογή να ηγηθούμε της απόλυτα αναγκαίας συνολικής αγωνιστικής προσπάθειας για την ριζική ανατροπή της σημερινής τραγικής κατάστασης στο δήμο μας.

Ταυτόχρονα είναι μεγάλη η ευθύνη που αναλαμβάνουμε. Είμαστε όμως πεπεισμένοι ότι με την αγωνιστική συμπαράταξη όλων των συμπολιτών μας που πλήττονται βάναυσα από τις μνημονιακές πολιτικές και που έχουν κουραστεί από τις πολιτικές όλων των προηγούμενων διοικήσεων του δήμου (και κυρίως του απερχόμενου δημάρχου κ. Κόκκορη) που εκτός από την κατασπατάληση των δημοτικών πόρων σε έργα βιτρίνας και κακοδιαχείριση, εφάρμοσαν κατά γράμμα και χωρίς την παραμικρή αντίδραση τα μέτρα των μνημονιακών Κυβερνήσεων, φέρνοντας στους συνδημότες μας σημαντικότατες περικοπές βασικών υπηρεσιών και κοινωνικών παροχών.

Με τον τρόπο αυτό έχουν οδηγήσει τους συμπολίτες μας σε απίστευτες καταστάσεις, οι οποίες μέρα με την ημέρα επιδεινώνονται. Εμείς θα πρωτοστατήσουμε στους αναγκαίους αγώνες για την ανατροπή της κατάστασης. Και με τις προτάσεις και λύσεις που καταθέτουμε δημόσια στο Γλυφαδιώτικο λαό, διεκδικούμε την ψήφο του για να βρεθούμε ως νέα δημοτική κίνηση στη διοίκηση του δήμου.

Εμείς ξεκαθαρίζουμε στο Γλυφαδιώτικο λαό ότι, μέσα στα ασφυκτικά πλαίσια που έχουν θέσει οι μνημονιακές Κυβερνήσεις και η τρόικα, ο πολιτικός στόχος της γενικότερης πολιτικής ανατροπής της Κυβέρνησης, των μνημονίων και του Καλλικράτη είναι απόλυτα συνυφασμένος με το στόχο της νίκης στις δημοτικές εκλογές και στη Γλυφάδα. Και θα τον πετύχουμε με την αγωνιστική συμπαράταξη όλων των συμπολιτών μας".

 

Ένας άνδρας 50 ετών, στραγγάλισε το πρωί της Δευτέρας, τη σύζυγό του, 44 ετών, στο σπίτι τους στη Γλυφάδα.

Ο δράστης συνελήφθη, χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί αν παραδόθηκε και ποια ήταν τα κίνητρα που τον οδήγησαν στην ειδεχθή πράξη.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι πρόσφατα έχασε το παιδί του και από τότε αντιμετώπιζαν πολλά προβλήματα.

Περισσότερα Άρθρα...