Yψηλότερη από κάθε άλλη χρονιά ήταν η συμμετοχή των επιχειρηματιών, των πολιτών και των συλλόγων της Γλυφάδας στη δράση «Γεμίζουμε τις άδειες σχολικές τσάντες», που διοργάνωσε και φέτος για όγδοη χρονιά ο Δήμος Γλυφάδας μαζί με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας και τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας.

Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. γνωστό μοντέλο που στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε ριάλιτι μόδας. Η 31χρονη, με αρκετές τηλεοπτικές εμφανίσεις στο ενεργητικό της, πιάστηκε επ' αυτοφώρω σε μπλόκο της ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή της Γλυφάδας, επί της Γρηγορίου Λαμπράκη, να μεταφέρει συνολικά 35 γραμμάρια κοκαΐνης.

Από την, Τρίτη 6 Ιουλίου, θα διενεργούνται καθημερινά στη Γλυφάδα δωρεάν rapid test για όλους -κατοίκους και επισκέπτες- από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Πολίτες στη Γλυφάδα συνέλαβαν διαρρήκτη που είχε συλληφθεί 102 (!) φορές στο παρελθόν. Μάλιστα, αν και ο 42χρονος δράστης είχε πέσει πρόσφατα στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ για τα ίδια αδικήματα μαζί με αυτό της σύστασης συμμορίας και είχε φορτωθεί με πολυετείς καταδίκες, όπως φαίνεται όχι μόνο δεν εξέτισε την ποινή του, αλλά δεν έβαλε μυαλό και ξαναρίχτηκε στην παρανομία.

Δραματική έκκληση απευθύνει ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου προς τους πολίτες για τήρηση των μέτρων ασφαλείας από τον κορονοϊό και την καλπάζουσα μετάλλαξη Δέλτα, καθώς επίσης και για εμβολιασμό του πληθυσμού, τονίζοντας πως τα ενεργά κρούσματα στον δήμο είναι σε πρωτοφανή ύψη.

Για την ύπαρξη θαλάσσιας ρύπανσης, στην περιοχή μπροστά από την πρώτη πλαζ Γλυφάδας και στην είσοδο της Μαρίνας Γλυφάδας, ενημερώθηκε τις απογευματινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Σαρωνικού.

Περισσότερα Άρθρα...