Ανείπωτη τραγωδία στο ελληνικό ποδόσφαιρο... Την τελευταία του πνοή άφησε στο γήπεδο της Ηλιούπολης ο 21χρονος ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Λάμπη, ο οποίος κατέρρευσε στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης της Ηλιούπολης με την Ερμιονίδα.

Το 2ο Αθλητικό Συνέδριο, με θέμα «Αθλητισμός και Πρωταθλητισμός για όλους», πραγματοποιείται στο Κλειστό Θέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης, το Σάββατο και την Κυριακή 18 και 19 Δεκεμβρίου 2021, από 16:00 έως 21:00, με ελεύθερη είσοδο για τους ενδιαφερόμενους.

Όπως είπε η δικηγόρος της 18χρονης, πίσω από τον αστυνομικό υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα trafficking και η κοπέλα έχει κατονομάσει και άλλα άτομα.

Στιγμές πανικού έζησαν πελάτες και υπάλληλοι καταστήματος ηλεκτρικών ειδών στην περιοχή της Ηλιούπολης, μετά την εισβολή ληστών λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της περασμένης Παρασκευής.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 39χρονου αστυνομικού, ο οποίος κρατούσε αιχμάλωτη για σχεδόν δυο μήνες, κακοποιούσε και εξέδιδε τη 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη.

Στον κόσμο της «νύχτας» όλοι τον ήξεραν με το ψευδώνυμο «Μαύρος» και «Γύφτος».

Νέα επεισόδια στο σήριαλ με τις συγκεντρώσεις πολιτών μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων. Ηλεκτρισμένη ήταν για αρκετές ώρες η ατμόσφαιρα στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία, στην Ηλιούπολη.

Περισσότερα Άρθρα...